Karolína Kounová Roubíčková Jehněčí hřebínek
„Doma se vše důležité už od mého útlého dětství točilo kolem dobrého jídla a láska k němu mi přirozeně zůstala dodnes.“ Říká Karolína Kounová Roubíčková čili Kaya. Při snídani přemýšlí, co budou obědvat, při obědě, co večeřet, za jídlem je ochotná cestovat až na kraj světa. Blog a Instagram @svasniprojidlo založila proto, aby se její vášeň dostala dál než jen na práh kuchyně, kde vařím pro rodinu a přátele. Příprava jídla je pro ni terapií v běžném životě a vyzkoušené recepty na blogu ukládá jako inspiraci pro lepší den.
Kayo, co máte na Velikonocích nejraději?
Na Velikonocích mám nejraději to, jak se příroda probouzí, vše se začíná zelenat a kvést a dá se to pak krásně přenést i na talíř.
Máte nějaký oblíbený rituál nebo zvyk, který dodržujete každé Velikonoce?
Na Velikonoce u nás nesmí chybět mazanec namazaný máslem, s dětmi pak vyrábíme různé dekorace, tradici s pomlázkou ale třeba úplně nedržíme.
Jaká pochutina nesmí ve vaší kuchyni o Velikonocích chybět?
Jako surovina na Velikonoce u mě nesmí chybět něco zeleného, klíčky, bylinky nebo salát a nejlépe v nádivce nebo polévce.



















