- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV + DSA
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
30 min
Vyzkoušejte recept na tuto jemnou pomazánku. S čerstvým pečivem se vám budou dělat boule za ušima.
40 min
Zeleninová paštika se skvěle hodí na pečivo, výborně ladí s brusinkami a ořechy a je perfektní jako svačina, předkrm i malé pohoštění pro návštěvu.
30 min
Recept na tento slaný koláč si musíte určitě uložit.
30 min
Sladká pochoutka na slaný způsob, chuťově velmi návyková.
40 min
Sladká dýně, křupavá slanina, sůl a krémovost fety – kombinace, která vás naladí na podzimní atmosféru během pár minut. Tenhle dýňový pletenec zvládne každý a přitom na stole vypadá jako z luxusní kavárny. Navíc barevná mozaika uvnitř působí tak lákavě, že zaručeně zmizí dřív, než stihnete připravit přílohu.
120 min
Připravte si podle našeho receptu domácí paštiku z kachny.
90 min
Nevíte, jak zpracovat jablka ze zahrady? Vyzkoušejte jablečné čatní. Můžete ho podávat s masem nebo k pikantním sýrům.
40 min
Tradiční podzimní zavařenina se špetkou koření.
40 min
Chutney přicestovalo do našich krajů z Indie. Tento „džem“ si můžete připravit nejen ze švestek, ale i z jablek, hrušek, dýně, mrkve, kombinujte, co máte rádi.
60 min
Hledáte jednoduchý recept, jak zpracovat hrušky? Vyzkoušejte pečená povidla z trouby. Bez míchání, bez připálení, jen s pár základními surovinami. Výsledkem je hustá, voňavá pomazánka s jemnou karamelovou chutí – ideální na vánočku, lívance, do kaší nebo do koláčů.
| předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |