Předkrmy

Prověřené recepty na oblíbené předkrmy. Detailní postup, seznam ingrediencí a kalorické hodnoty. Moderní vaření, česká klasika i mezinárodní kuchyně.

Pomazánka z kořenové zeleniny podle @lina_kucharka_

30 min

Vyzkoušejte recept na tuto jemnou pomazánku. S čerstvým pečivem se vám budou dělat boule za ušima.

Paštika z kořenové zeleniny podle @tady_svacinar

40 min

Zeleninová paštika se skvěle hodí na pečivo, výborně ladí s brusinkami a ořechy a je perfektní jako svačina, předkrm i malé pohoštění pro návštěvu.

Dýňový koláč s bryndzou a slaninou podle Recepty od starkej

30 min

Recept na tento slaný koláč si musíte určitě uložit.

Dýňový pletenec se slaninou a fetou podle Vaříme s Míšou

40 min

Sladká dýně, křupavá slanina, sůl a krémovost fety – kombinace, která vás naladí na podzimní atmosféru během pár minut. Tenhle dýňový pletenec zvládne každý a přitom na stole vypadá jako z luxusní kavárny. Navíc barevná mozaika uvnitř působí tak lákavě, že zaručeně zmizí dřív, než stihnete připravit přílohu.

Kachní paštika

120 min

Připravte si podle našeho receptu domácí paštiku z kachny.

Jablečné čatní

90 min

Nevíte, jak zpracovat jablka ze zahrady? Vyzkoušejte jablečné čatní. Můžete ho podávat s masem nebo k pikantním sýrům.

Pečená švestková povidla podle @pokladykuchyne

40 min

Tradiční podzimní zavařenina se špetkou koření.

Švestkové chutney podle @mamma_maria_chef

40 min

Chutney přicestovalo do našich krajů z Indie. Tento „džem“ si můžete připravit nejen ze švestek, ale i z jablek, hrušek, dýně, mrkve, kombinujte, co máte rádi.

Nejjednodušší hrušková povidla z trouby podle @_mama_z_gruntu

60 min

Hledáte jednoduchý recept, jak zpracovat hrušky? Vyzkoušejte pečená povidla z trouby. Bez míchání, bez připálení, jen s pár základními surovinami. Výsledkem je hustá, voňavá pomazánka s jemnou karamelovou chutí – ideální na vánočku, lívance, do kaší nebo do koláčů.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.