Jehněčí

Jehněčí roláda

Střední

90 min

Jehněčí maso dobře působí při nedostatku minerálních látek a chudokrevnosti.

Jehněčí roláda se špenátovými placičkami

Střední

80 min

Jehněčí maso se nejčastěji připravuje na jaře.

Jehněčí s kořeněnou kůrčičkou

Střední

50 min

Jehněčí maso se nejčastěji konzumuje právě na Velikonoce.

Jehněčí kotlety v bylinkové krustě

Střední

60 min

Nevíte jak připravit jehněčí maso? Inspirujte se naším receptem.

Jehněčí kotlety s bylinkovou krustou a šťouchanými brambory

Střední

50 min

K obědu upečte tyto jehněčí kotlety, které je nejlepší podávat se šťouchanými brambory.

Jehněčí kýta s velikonoční nádivkou

Střední

120 min

Sváteční jídlo, která se hodí na Velikonoce.

Jehněčí kýta s houbovou nádivkou

Náročné

90 min

Upečte k obědu jehněčí kýtu. Bude chutnat celé rodině.

Jehněčí karé s bylinkovými bramborami

Střední

50 min

Upečte si jehněčí se skvělou vůní čerstvých bylinek.

Jehněčí po beskydsku

Střední

100 min

Upečte si skvělé jehněčí maso a podávejte ho například s bramborovými noky nebo knedlíky.

Jehněčí s bylinkovou omáčkou

Střední

80 min

Upečte si podle našeho receptu jehněčí maso.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.