Jehněčí
Jehněčí roláda
Střední
90 min
Jehněčí maso dobře působí při nedostatku minerálních látek a chudokrevnosti.
Jehněčí roláda se špenátovými placičkami
Střední
80 min
Jehněčí maso se nejčastěji připravuje na jaře.
Jehněčí s kořeněnou kůrčičkou
Střední
50 min
Jehněčí maso se nejčastěji konzumuje právě na Velikonoce.
Jehněčí kotlety v bylinkové krustě
Střední
60 min
Nevíte jak připravit jehněčí maso? Inspirujte se naším receptem.
Jehněčí kotlety s bylinkovou krustou a šťouchanými brambory
Střední
50 min
K obědu upečte tyto jehněčí kotlety, které je nejlepší podávat se šťouchanými brambory.
Jehněčí kýta s velikonoční nádivkou
Střední
120 min
Sváteční jídlo, která se hodí na Velikonoce.
Jehněčí kýta s houbovou nádivkou
Náročné
90 min
Upečte k obědu jehněčí kýtu. Bude chutnat celé rodině.
Jehněčí karé s bylinkovými bramborami
Střední
50 min
Upečte si jehněčí se skvělou vůní čerstvých bylinek.
Jehněčí po beskydsku
Střední
100 min
Upečte si skvělé jehněčí maso a podávejte ho například s bramborovými noky nebo knedlíky.
Jehněčí s bylinkovou omáčkou
Střední
80 min
Upečte si podle našeho receptu jehněčí maso.
| předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |

















