Jehněčí
Jehněčí kotletky
Střední
70 min
Jehněčí maso se nejčastěji podává na Velikonoce.
Pečená jehněčí žebírka se zeleninou
Střední
55 min
Jehněčí maso se nejčastěji konzumuje v období Velikonoc.
Pečený jehněčí hřbet
Střední
50 min
Pozvěte rodinu na velikonoční oběd a upečte tento jehněčí hřbet.
Pečená jehněčí kýta s čočkou a mrkvičkami
Střední
110 min
Pochutnejte si na svátečním pokrmu.
Zapečené kedlubny s jehněčím masem
Střední
70 min
Udělejte z kedluben skvělý oběd.
Jehněčí pečeně s brambory Hasselback
Střední
120 min
Připravte rodině výborný oběd podle našeho receptu.
Jehněčí kýta na česneku
Střední
120 min
Kýta na česneku chutná velmi dobře s bramborovo-pastiňákovým pyré.
Pastýřské jehněčí
Střední
90 min
Pochutnejte si na dobře připraveném jehněčí.
Jehněčí roláda s mandlemi
Střední
100 min
Jehněčí roláda chutná nejlépe s bramborami a zeleninou.
Pečená jehněčí kýta s citronovými brambory
Náročné
130 min
Jehněčí maso se v Itálii připravuje jako slavnostní pokrm.
| předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |

















