Jehněčí

Jehněčí kotletky

Střední

70 min

Jehněčí maso se nejčastěji podává na Velikonoce.

Pečená jehněčí žebírka se zeleninou

Střední

55 min

Jehněčí maso se nejčastěji konzumuje v období Velikonoc.

Pečený jehněčí hřbet

Střední

50 min

Pozvěte rodinu na velikonoční oběd a upečte tento jehněčí hřbet.

Jehněčí pečeně s brambory Hasselback

Střední

120 min

Připravte rodině výborný oběd podle našeho receptu.

Jehněčí kýta na česneku

Střední

120 min

Kýta na česneku chutná velmi dobře s bramborovo-pastiňákovým pyré.

Pastýřské jehněčí

Střední

90 min

Pochutnejte si na dobře připraveném jehněčí.

Jehněčí roláda s mandlemi

Střední

100 min

Jehněčí roláda chutná nejlépe s bramborami a zeleninou.

Pečená jehněčí kýta s citronovými brambory

Náročné

130 min

Jehněčí maso se v Itálii připravuje jako slavnostní pokrm.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.