Jehněčí
Jehněčí hřbet s kroupami
Střední
60 min
Máte rádi jehněčí maso? Pokud ano, vyzkoušejte tento slavnostní recept.
Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
Střední
45 min
Výborný pokrm z jehněčího masa, na kterém si pochutná celá rodina.
Plněné jehněčí řízky
Lehké
50 min
Křehké maso s náplní, která potěší vaše chuťové pohárky.
Plněný jehněčí hřbet
Střední
90 min
Jehněčí maso se nejčastěji podává v období Velikonoc.
Jehněčí kýta se špenátem a bramborovými noky
Střední
90 min
Šťavnaté maso a krémový špenát tvoří dokonalou dvojici pro sváteční tabuli.
Jehněčí kolínko s hráškovým pyré a Yorkshirským pudinkem
Náročné
200 min
Vyzkoušejte tradiční anglické jídlo, které vás ohromí svou lahodnou kombinací.
Jehněčí kotlety s pestem z medvědího česneku
Střední
50 min
Nasbírali jste medvědí česnek? Využijte ho v tomto receptu.
Plněná jehněčí kýta na rozmarýnu
Střední
120 min
Tato slavnostní jehněčí kýta je ideálním pokrmem na Velikonoce.
Plněná jehněčí kýta s fazolkami
Střední
80 min
Na Velikonoce se tradičně vaří slavnostní oběd.
Jehněčí špízy s jogurtovým dresinkem a bramborovými plackami
Střední
90 min
Užijte si na Velikonoce slavnostní pokrm.
| předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |

















