Kateřina Látalová @bakingwithkate_
Kateřina pracuje v kavárně a na svém instagramovém profilu sdílí rychlé a jednoduché recepty z běžně dostupných surovin. Najdete u ní nápady na snídaně, obědy, večeře i sladké tečky na závěr dne – pečené i nepečené. Každý si u ní najde to své. A podle zpráv, které dostává, si vaření a pečení díky jejím receptům oblíbí i ti, kteří se kuchyni obvykle vyhýbají.
Katko, jaký malinový recept jste pro čtenáře připravila a proč právě tenhle?
Připravila jsem malinové tiramisu – nepečený dezert, který miluju a v létě je nutnost si ho připravit.
Co pro vás maliny znamenají?
Chuť léta, svěžest a zároveň dětství, kdy jsem chodívala jako malá na ty nejlepší maliny na zahrádku k babičce.
Maliny – raději čerstvé do pusy, nebo zavařit nebo zamrazit a uchovat si léto na horší časy?
Určitě čerstvé ze zahrádky, ale zároveň si je ráda zamrazím a pak v zimě vytáhnu do nějakého koláče.
S čím maliny nejraději kombinujete?
Maliny mám nejradši v kombinaci s čokoládou, takové sušené maliny v bílé čokoládě nikdy neodmítnu.



















