Ingredience
Postup
- Řapíky celeru očistíme, nakrájíme na špalíčky a vsypeme do hrnce s osolenou vroucí vodou. Po 2 minutách je slijeme a prudce zchladíme studenou vodou. Kukuřičná zrna vyjmeme z plechovky a na sítku necháme okapat.
- Očištěná kuřecí prsíčka nakrájíme na malé kostičky a vložíme do misky. Osolíme je, opepříme, posypeme směsí koření a pokapeme olejem. Dobře je promícháme a na 15 minut uložíme do chladna proležet.
- Na pánvi rozpálíme olej a kuřecí kostičky na něm restujeme asi 8 minut. Poté je vyjmeme a necháme zchladnout.
- Majonézu rozmícháme s kari kořením a prolisovanými stroužky česneku. Do širších skleniček postupně vrstvíme špalíčky celeru, kukuřici a kousky kuřete. Jednotlivé porce zalijeme kari dresinkem a dozdobíme lístečky čekanky, případně tenkým plátkem manga.

















