Nakládaný hermelín

Hermelín chutná nejlépe po pár dnech uložený v lednici.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 15 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    1199 KCal

    55 %

    50 %

  • Energie

    5018 KJ

    55 %

    50 %

  • Sacharidy

    6,0 g

    7 %

    6 %

  • Vláknina

    1,5 g

    5 %

    5 %

  • Bílkoviny

    25,9 g

    41 %

    38 %

  • Tuky

    118,7 g

    183 %

    170 %

  • nasycené

    22,4 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Sýry vodorovně rozkrojíme, jednu polovinu posypeme provensálskými bylinkami, a druhou potřeme česnekovou pastou, na kterou dáme kolečka oloupané cibule a nakrájené olivy (můžeme přidat i feferonku). Obě poloviny sýrů k sobě přitiskneme.
  2. Naplněné sýry naskládáme do sklenice, posypeme mletou paprikou a zalijeme olejem. Necháme několik dnů odležet. Podáváme s pečivem.
Autor:

Podobné recepty

Nakládaný ovčí sýr

Naložte si ovčí sýr pro ještě lepší chuť.

Nakládaný hermelín

Hermelín necháme alespoň dva dny marinovat pro tu nejlepší chuť.

Nakládaný hermelín

K nakládanému hermelínu nesmí chybět pivo.

Nakládaný hermelín

Naložený hermelín podáváme s pečivem jako pikantní pochoutku.

Nakládaný hermelín

S tímto receptem připravíte ten nejlepší nakládaný hermelín.

Zobrazit více
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.