Nakládaný hermelín
Hermelín chutná nejlépe po pár dnech uložený v lednici.
Postup
- Sýry vodorovně rozkrojíme, jednu polovinu posypeme provensálskými bylinkami, a druhou potřeme česnekovou pastou, na kterou dáme kolečka oloupané cibule a nakrájené olivy (můžeme přidat i feferonku). Obě poloviny sýrů k sobě přitiskneme.
- Naplněné sýry naskládáme do sklenice, posypeme mletou paprikou a zalijeme olejem. Necháme několik dnů odležet. Podáváme s pečivem.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
1199 KCal
55 %
50 %
-
Energie
5018 KJ
55 %
50 %
-
Sacharidy
6,0 g
7 %
6 %
-
Vláknina
1,5 g
5 %
5 %
-
Bílkoviny
25,9 g
41 %
38 %
-
Tuky
118,7 g
183 %
170 %
-
nasycené
22,4 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA