Marinované vepřové s nudlemi a zeleninou

Máte rádi asijskou kuchyni? Uvařte si tento recept.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 40 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    542 KCal

    25 %

    23 %

  • Energie

    2269 KJ

    25 %

    23 %

  • Sacharidy

    67,9 g

    77 %

    68 %

  • Vláknina

    6,1 g

    20 %

    20 %

  • Bílkoviny

    33,9 g

    54 %

    50 %

  • Tuky

    13,8 g

    21 %

    20 %

  • nasycené

    1,8 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Maso nakrájíme na kostky 2x2cm, vložíme ho do mísy a zalijeme oběma omáčkami a lžící oleje. Necháme odležet.
  2. Mezitím uvaříme nudle dle návodu doměkka. Ke konci varu k nim přihodíme hráškové lusky. Pak vše scedíme a necháme okapat.
  3. Cibuli očistíme a pokrájíme na nudličky, papriku překrájíme na větší kousky a cuketu pomocí škrabky rozkrájíme na dlouhé tenké nudličky.
  4. Ve velké pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a opečeme na něm zprudka kousky masa. Když zhnědne, vyjmeme ho a do pánve dáme cibuli, papriku a cuketu a chvíli restujeme.
  5. Poté vrátíme do pánve maso i s marinádou, přidáme chilli papričku, nasekané bylinky, zakápneme limetkovou šťávou a vmícháme nudle s hráškem. Ihned podáváme.
Autor:

Podobné recepty

Kapustičkový buřtguláš

Uvařte si k obědu tento vydatný pokrm.

Čočka na kyselo s vejcem a slaninou

Rychlý a snadný pokrm pro milovníky luštěnin.

Virální kebab z mletého masa z trouby

Světové i české sociální sítě válcuje virální recept na domácí kebab z mletého masa, které jen...

Domácí ricottové gnocchi s olivami a rajčaty

Uvařte si italské jídlo od základů.

Uzené s bramborovým knedlíkem a špenátem

Česká klasika, které nikdy neomrzí.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.