Ingredience
Postup
- Sušenky rozmixujeme najemno. Prosejeme kakao a přidáme rozpuštěné máslo a propracujeme v pevnou hmotu. Namačkáme ji na dno pekáčku s vyšší okrajem (o rozměrech 20x24 cm) vyloženého pečicím papírem.
- Želatinu namočíme do trochy studené vody a necháme nabobtnat. Čokoládu rozpustíme nad horkou vodní lázní. Smetanu s kokosovým mlékem nalijeme do kastrůlku a zahřejeme. Promícháme s rozpuštěnou čokoládou.
- Do teplé směsi přidáme vanilkové aroma, pak vmícháme želatinu vymačkanou od přebytečné tekutiny a mícháme, dokud se nerozpustí. Nalijeme na korpus ve formě a necháme tuhnout cca 3 hodiny v chladu.
- Navrch rozložíme očistěné a na kousky nakrájené jahody. Želé připravíme dle návodu na obalu a nalijeme ho navrch koláče. Necháme zatuhnout a nakrájíme na kousky.

















