Bezlaktózová
Sůl s černými olivami
Lehké
5 min
Tento dárek potěší na Vánoce každého gurmána.
Pečený blatenský kapr
Lehké
35 min
Pečený blatenský kapr je tradiční české jídlo, které pochází z oblasti Blatné.
Párečky zapečené v listovém těstě
Lehké
40 min
Rychlá večeře, kterou ocení celá rodina.
Ostré fazolové lusky
Lehké
15 min
Fazolky skvěle chutnají jako příloha k masu nebo jako samostatný salát.
Ostrá křenová polévka
Střední
80 min
Pokud máte rádi pálivé, tak vás tato polévka nezklame.
Špagety aglio e olio
Lehké
30 min
Italská klasika, kterou si může dopřát i vegan.
Rýžové závitky s arašídovou omáčkou
Lehké
35 min
Lehké a lahodné rýžové závitky plné čerstvých surovin jsou ideální jako studený předkrm.
Pasta e fagioli
Lehké
25 min
Tradiční venkovská pochoutka s vůní Itálie.
Pálivý květák
Lehké
45 min
Máte to rádi ostřejší? Připravte si tento asijský recept.
Super zelený pohankový salát
Lehké
30 min
Základ z pohanky a zelené zeleniny na první pohled může vypadat velmi obyčejně až nudně. Co ale dodává salátu obrovský šmrnc, to je právě opečené tofu a především dresink, který prostě musíte zkusit.
| předchozí | ... 4 5 6 7 8 9 10 ... | další |

















