Bezlaktózová

Sůl s černými olivami

Lehké

5 min

Tento dárek potěší na Vánoce každého gurmána.

Pečený blatenský kapr

Lehké

35 min

Pečený blatenský kapr je tradiční české jídlo, které pochází z oblasti Blatné.

Párečky zapečené v listovém těstě

Lehké

40 min

Rychlá večeře, kterou ocení celá rodina.

Ostré fazolové lusky

Lehké

15 min

Fazolky skvěle chutnají jako příloha k masu nebo jako samostatný salát.

Ostrá křenová polévka

Střední

80 min

Pokud máte rádi pálivé, tak vás tato polévka nezklame.

Špagety aglio e olio

Lehké

30 min

Italská klasika, kterou si může dopřát i vegan.

Rýžové závitky s arašídovou omáčkou

Lehké

35 min

Lehké a lahodné rýžové závitky plné čerstvých surovin jsou ideální jako studený předkrm.

Pasta e fagioli

Lehké

25 min

Tradiční venkovská pochoutka s vůní Itálie.

Pálivý květák

Lehké

45 min

Máte to rádi ostřejší? Připravte si tento asijský recept.

Super zelený pohankový salát

Lehké

30 min

Základ z pohanky a zelené zeleniny na první pohled může vypadat velmi obyčejně až nudně. Co ale dodává salátu obrovský šmrnc, to je právě opečené tofu a především dresink, který prostě musíte zkusit.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.