Ingredience
Postup
- Zvěřinu a bůček nakrájíme na kostky, vložíme do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, nadrcené koření, podlijeme 200 ml vody, vínem a pečeme v předehřáté troubě při 160 °C asi 45 minut.
- Zchladlé pečené maso nameleme spolu se syrovými játry, vmícháme rozmačkané maliny, vejce a ochutíme muškátovým oříškem. Velmi dobře promícháme, vložíme do zavařovacích sklenic a uzavřeme.
- Sklenice dáme do hrnce s trochou vody (aby byly sklenice tak do třetiny potopené nebo můžeme použít i pařák na knedlíky). V páře pak vaříme podle velikosti sklenic 40-60 minut.
- Hotové necháme vychladnout a můžeme ihned použít nebo uchováme v chladu. Podávat můžeme například s čerstvými malinami a čerstvým pečivem.

















