Ingredience
Postup
- Zaječí i vepřové maso očistíme a nakrájíme na kostky. Šalotky oloupeme a nasekáme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme sádlo a necháme na něm zpěnit cibuli. Přidáme oba druhy masa a orestujeme je. Pánev odstavíme a maso necháme asi 5 minut odpočinout.
- Do mixéru vložíme orestované maso s cibulí a očištěná játra. Přidáme brandy a koření. Vše rozmixujeme. Ke konci vmícháme vejce a smetanu.
- Sušená rajčata nakrájíme na menší kousky a společně s olivami je zapracujeme do fáše. Paštiku dle potřeby dosolíme a dopepříme.
- Paštikovou formu vyložíme potravinovou fólií a naplníme masovou fáší. Paštiku přiklopíme a ve vodní lázni v troubě předehřáté na 80 °C ji vaříme asi 90 minut. Hotovou ji necháme v lednici ztuhnout.

















