Ingredience
Postup
- Sušenky rozdrtíme najemno. Přidáme na kousky nakrájené změklé máslo a vypracujeme na pevnou hmotu. Formu (20 x 20 cm) vyložíme pečicím papírem, strany vymažeme olejem a vysypeme moučkovým cukrem. Hmotu natlačíme na dno formy a uhladíme.
- Sýr smícháme s tvarohem a polovinou cukru. Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Zbylý cukr vyšleháme se žloutky a dření z vanilkového lusku na horké vodní lázni do husté pěny (teplota by měla být asi 65 °C). Odstavíme a vmícháme nabobtnalou želatinu vymačkanou od vody. Poté tuto směs vmícháme do sýra s tvarohem a důkladně promícháme. Nakonec vmícháme vyšlehanou šlehačku.
- Hotovou náplň nalijeme do formy s nepečeným korpusem, uložíme do chladničky ztuhnout nejméně na 4 hodiny. Po ztuhnutí vykrojíme z formy a nakrájíme na malé kostičky, dozdobíme ovocem, čokoládou a do každého kousku zapíchneme napichovátko.

















