Ingredience
Postup
- Žloutky vyšleháme s polovinou cukru a olejem do pěny. Bílky vyšleháme se zbylým cukrem na pevný sníh. Obě hmoty spojíme a nakonec zlehka vmícháme prosátou mouku s kypřicím práškem do pečiva a kakaem. Hotové těsto naplníme do pekáčku s vyšším okrajem, vymazaného tukem a vysypaného moukou. Pečeme při 160 °C asi 40 minut. Po upečení necháme vychladnout v pekáčku.
- Máslo nakrájíme na malé kousky a necháme změknout při pokojové teplotě. Přidáme cukr a utřeme do pěny, nakonec vmícháme tvaroh. Hotovou náplň rozetřeme na vychladlý korpus a dáme asi na hodinu do chladničky ztuhnout.
- Na polevu rozpustíme máslo, přidáme cukr, prosáté kakao a solamyl. Mícháme do vzniku hladké polevy, kterou rozetřeme na ztuhlý povrch koláče a necháme opět ztuhnout. Před podáváním povrch dozdobíme malinami a jedlými květy.

















