Thajské zelí se žampiony
Když chcete jednoduchý vegetariánský pokrm s nádechem Asie, tohle je ta pravá volba.
Postup
- Žampiony očistíme, nakrájíme na čtvrtky. Z thajského zelí vyřízneme košťál a jednotlivé listy spaříme spolu s nakrájenými žampiony v horké osolené vodě.
- Ocet a omáčky svaříme v pánvi, přidáme zelí a žampiony. Vše krátce orestujeme a ihned podáváme jako přílohu k různě upraveným masům.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
104 KCal
5 %
4 %
-
Energie
433 KJ
5 %
4 %
-
Sacharidy
19,2 g
22 %
19 %
-
Vláknina
2,3 g
8 %
8 %
-
Bílkoviny
4,8 g
8 %
7 %
-
Tuky
0,4 g
1 %
1 %
-
nasycené
0,1 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA