Bramborový salát s tuňákem

Výborný oběd, hotový již za půl hodiny.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    278 KCal

    13 %

    12 %

  • Energie

    1162 KJ

    13 %

    12 %

  • Sacharidy

    19,7 g

    22 %

    20 %

  • Vláknina

    4,0 g

    13 %

    13 %

  • Bílkoviny

    15,8 g

    25 %

    23 %

  • Tuky

    14,7 g

    23 %

    21 %

  • nasycené

    2,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Brambory uvaříme doměkka v osolené vodě a necháme je vychladnout. Nakrájíme je na plátky a opečeme v pánvi na trošce oleje dozlatova.
  2. Salát, čekanku, jarní cibulku očistíme a nakrájíme na menší kousky. V misce smícháme citronovou šťávu, hořčici, kapary, med a olej. Dochutíme solí a pepřem.
  3. Brambory opatrně promícháme se zeleninou, tuňákem a připraveným dresinkem.
Autor:

Podobné recepty

Dušený kapr a bramborový salát s fazolkami

Ozvláštněte letos tradiční štědrovečerní večeři s tímto receptem.

Bramborový salát

Bramborový salát je prostě klasika.

Teplý bramborový salát s koprem

Tento salát je ideální jako příloha ke grilovanému masu.

Švédský bramborový salát

Ochutnejte salát až z dalekého Švédska.

Teplý bramborový salát s fazolkami

Rychlý oběd, který musíte vyzkoušet.

Zobrazit více
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.