Fazolový salát s tuňákem a rukolou
Tento salát můžete podávat k obědu i k večeři a vždy si na něm pochutnáte.
Postup
- V misce smícháme majonézu s octem a olivovým olejem, poté ji osolíme a opepříme dle chuti. Ve větší misce pak smícháme uvařené fazole, spařené zelené fazolky, rukolu a na kolečka nakrájenou cibuli.
- Do salátu vmícháme dresink, salát rozdělíme na talíře, přidáme tuňáka a rozkrojená natvrdo uvařená vejce. Zakápneme citronovou šťávou a můžeme podávat.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
513 KCal
23 %
21 %
-
Energie
2147 KJ
23 %
21 %
-
Sacharidy
23,0 g
26 %
23 %
-
Vláknina
9,5 g
32 %
32 %
-
Bílkoviny
32,1 g
51 %
47 %
-
Tuky
30,0 g
46 %
43 %
-
nasycené
3,9 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA