Tapas chlebíčky s jemnou paštikou a feferonkou

Tapas ve Španělsku najdete na každém rohu.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 10 min

Ingredience

20 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    60 KCal

    3 %

    3 %

  • Energie

    253 KJ

    3 %

    3 %

  • Sacharidy

    3,6 g

    4 %

    4 %

  • Vláknina

    0,5 g

    2 %

    2 %

  • Bílkoviny

    3,1 g

    5 %

    5 %

  • Tuky

    4,0 g

    6 %

    6 %

  • nasycené

    1,3 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Feferonky opečeme v celku v pánvi na oleji, až se na nich začnou tvořit tmavé puchýřky. Necháme je okapat na papírovém ubrousku.
  2. Ciabatty nakrájíme na plátky, paštiku nakrájíme na menší kolečka.
  3. Plátky ciabatty obložíme kouskem listového salátu, na něj položíme kousek paštiky a navrch přidáme opečenou feferonku.
Autor:

Podobné recepty

Drůbeží paštika s česnekem a lískovými oříšky

Luxusní paštika, kterou zvládnete z pohodlí domova.

Drůbeží paštika s česnekem a lískovými oříšky

Luxusní paštika, kterou zvládnete z pohodlí domova.

Minipizzy ve tvaru srdce

Láska prochází žaludkem. Proto ji můžete vyjádřit i skrze tento recept.

Hermelínová pomazánka s ořechy

Kombinace hermelínu, ořechů a jablek je naprosto úžasná.

Husí paštika a s brusinkovým želé

Vyzkoušejte jemnou domácí paštiku, která potěší vaše chuťové buňky.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.