Rybí karbanátky

nehodnoceno

Nevíte, co si uvařit? Inspirujte se naším receptem.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 40 min

bez odpočívání

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    251 KCal

    11 %

    10 %

  • Energie

    1051 KJ

    11 %

    10 %

  • Sacharidy

    16,0 g

    18 %

    16 %

  • Vláknina

    0,7 g

    2 %

    2 %

  • Bílkoviny

    28,9 g

    46 %

    42 %

  • Tuky

    7,8 g

    12 %

    11 %

  • nasycené

    3,4 g

  • trans-mastné

    0,1 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Filé důkladně rozmělníme a smícháme s máslem (pokud místo filé použijeme tučnější rybí maso, nemusíme přidávat máslo).
  2. Dále přidáme veku namočenou v mléce, cibuli nakrájenou nadrobno a vše promícháme. Dále přidáme jedno vejce, sůl a pepř a znovu promícháme. Fáši necháme odpočinout v lednici 30 minut.
  3. Do mísy rozklepneme vejce, přidáme mouku a zbylé mléko a umícháme těstíčko. Z rybí fáče vytvarujeme válečky, které namočíme do těstíčka a usmažíme v rozehřátém oleji dozlatova.
Autor:

Podobné recepty

Kapustičkový buřtguláš

Uvařte si k obědu tento vydatný pokrm.

Čočka na kyselo s vejcem a slaninou

Rychlý a snadný pokrm pro milovníky luštěnin.

Virální kebab z mletého masa z trouby

Světové i české sociální sítě válcuje virální recept na domácí kebab z mletého masa, které jen...

Domácí ricottové gnocchi s olivami a rajčaty

Uvařte si italské jídlo od základů.

Uzené s bramborovým knedlíkem a špenátem

Česká klasika, které nikdy neomrzí.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.