Jehněčí

Jehněčí roláda s velikonočním svěžím salátem podle Ondřeje Slaniny

Lehké

110 min

Připravte si sváteční oběd podle jednoho ze známých Kluků v akci.

Ragú z jehněčího masa s marinovanými houbami

Střední

90 min

Autorem tohoto vymazleného receptu je šéfkuchař Tomáš Černý, který působil v pražské restauraci La Finestra, dnes má vlastní podnik Dejvická 34.

Jehněčí roláda se špenátem

Střední

70 min

Jehněčí maso asi nemáte na stole každý den, ale minimálně v období Velikonoc to stojí za pokus. Tato báječná roláda vám učaruje.

Jehněčí velikonoční polévka

Lehké

120 min

Skvělá jarní polévka není tou, kterou byste si vařili každý den, ale pro slavnostnější příležitosti je doslova ideální.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.