Jehněčí
Jehněčí roláda s velikonočním svěžím salátem podle Ondřeje Slaniny
Lehké
110 min
Připravte si sváteční oběd podle jednoho ze známých Kluků v akci.
Ragú z jehněčího masa s marinovanými houbami
Střední
90 min
Autorem tohoto vymazleného receptu je šéfkuchař Tomáš Černý, který působil v pražské restauraci La Finestra, dnes má vlastní podnik Dejvická 34.
Jehněčí roláda se špenátem
Střední
70 min
Jehněčí maso asi nemáte na stole každý den, ale minimálně v období Velikonoc to stojí za pokus. Tato báječná roláda vám učaruje.
Jehněčí velikonoční polévka
Lehké
120 min
Skvělá jarní polévka není tou, kterou byste si vařili každý den, ale pro slavnostnější příležitosti je doslova ideální.
| předchozí | ... 5 6 7 8 9 10 11 | další |

















