Jehněčí
Jehněčí polévka s rajčátky
Střední
50 min
Chcete si připravit něco zajímavého? Vyzkoušejte tuto velikonoční polévku z jehněčího masa.
Jehněčí kotletky na zelenině
Střední
40 min
Jehněčí maso se tradičně připravuje na Velikonoce. Nejčastěji pak v neděli na Boží hod.
Pečené jehněčí koleno na rozmarýnu se smetanovým špenátem
Lehké
200 min
Jehněčí kolínko se dokonale doplňuje se špenátem a česnekem. Nevěříte? Ochutnejte.
Jehněčí pečeně s mátovo-bazalkovým pestem
Střední
120 min
Jehněčí maso patří k najlepším zdrojům vitamínu B.
Jehněčí kotletky v bylinkách
Střední
60 min
Připravte si ke slavnostnímu obědu báječné jehněčí kotlety s chutí a vůní bylinek.
Jehněčí hřbet na rozmarýnu
Střední
70 min
Možná není jehněčí maso stálicí na vašem stole, je to ale chyba. Je totiž velmi chutné a zdravé.
Jehněčí roláda a hráškové pyré s mátou
Střední
120 min
Velikonoce a jehněčí prostě patří k sobě. Připravte si ke slavnostnímu obědu tuto báječnou roládu.
Jehněčí s fazolemi a jarní cibulkou
Střední
35 min
Rychlý a nečekaně jednoduchý pokrm vás dostane do kolen, stejně tak jako vaše hosty. Jehněčí je prostě dobrota!
Jehněčí roláda
Střední
80 min
Velikonoční roláda ze skopového vám jistě zachutná.
Jehněčí kotletky s fazolkami
Střední
60 min
Jehněčí maso není na našem talíři zrovna často, ale možná je to škoda. Nemyslíte?
| předchozí | ... 5 6 7 8 9 10 11 | další |

















