Jehněčí

Jehněčí polévka s rajčátky

Střední

50 min

Chcete si připravit něco zajímavého? Vyzkoušejte tuto velikonoční polévku z jehněčího masa.

Jehněčí kotletky na zelenině

Střední

40 min

Jehněčí maso se tradičně připravuje na Velikonoce. Nejčastěji pak v neděli na Boží hod.

Pečené jehněčí koleno na rozmarýnu se smetanovým špenátem

Lehké

200 min

Jehněčí kolínko se dokonale doplňuje se špenátem a česnekem. Nevěříte? Ochutnejte.

Jehněčí pečeně s mátovo-bazalkovým pestem

Střední

120 min

Jehněčí maso patří k najlepším zdrojům vitamínu B.

Jehněčí kotletky v bylinkách

Střední

60 min

Připravte si ke slavnostnímu obědu báječné jehněčí kotlety s chutí a vůní bylinek.

Jehněčí hřbet na rozmarýnu

Střední

70 min

Možná není jehněčí maso stálicí na vašem stole, je to ale chyba. Je totiž velmi chutné a zdravé.

Jehněčí roláda a hráškové pyré s mátou

Střední

120 min

Velikonoce a jehněčí prostě patří k sobě. Připravte si ke slavnostnímu obědu tuto báječnou roládu.

Jehněčí s fazolemi a jarní cibulkou

Střední

35 min

Rychlý a nečekaně jednoduchý pokrm vás dostane do kolen, stejně tak jako vaše hosty. Jehněčí je prostě dobrota!

Jehněčí roláda

Střední

80 min

Velikonoční roláda ze skopového vám jistě zachutná.

Jehněčí kotletky s fazolkami

Střední

60 min

Jehněčí maso není na našem talíři zrovna často, ale možná je to škoda. Nemyslíte?

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.