Ingredience
Postup
- Jehněčí kotletky očistíme a lehce naklepeme. Čerstvé bylinky nasekáme nebo natrháme na kousky a smícháme s olejem. Kotletky osolíme, naložíme do oleje s bylinkami a dáme do lednice přes noc uležet.
- Druhý den maso kotletky opečeme na pánvi, přibližně 4 minuty na každé straně. Opečené kotletky vyjmeme a odložíme stranou. Do výpeku nasypeme mouku a orestujeme ji dohněda. Přidáme rajský protlak, podlijeme šálkem vody a asi 12 minut provaříme.
- V kastrole rozpustíme lžíci másla, přidáme mraženou karotku a brokolici, lehce osolíme, zakryjeme a na mírném plameni krátce podusíme, aby zelenina změkla. Kotletky podáváme s dušenou zeleninou, přelité šťávou. Zdobíme čerstvými bylinkami.

















