Jehněčí

Jehněčí hřbet s kroupami

60 min

Máte rádi jehněčí maso? Pokud ano, vyzkoušejte tento slavnostní recept.

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou

45 min

Výborný pokrm z jehněčího masa, na kterém si pochutná celá rodina.

Plněné jehněčí řízky

50 min

Křehké maso s náplní, která potěší vaše chuťové pohárky.

Plněný jehněčí hřbet

90 min

Jehněčí maso se nejčastěji podává v období Velikonoc.

Jehněčí kýta se špenátem a bramborovými noky

90 min

Šťavnaté maso a krémový špenát tvoří dokonalou dvojici pro sváteční tabuli.

Jehněčí kolínko s hráškovým pyré a Yorkshirským pudinkem

200 min

Vyzkoušejte tradiční anglické jídlo, které vás ohromí svou lahodnou kombinací.

Jehněčí kotlety s pestem z medvědího česneku

50 min

Nasbírali jste medvědí česnek? Využijte ho v tomto receptu.

Plněná jehněčí kýta na rozmarýnu

120 min

Tato slavnostní jehněčí kýta je ideálním pokrmem na Velikonoce.

Plněná jehněčí kýta s fazolkami

80 min

Na Velikonoce se tradičně vaří slavnostní oběd.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.