Ingredience
Postup
- Česnek nakrájíme na plátky, rozmarýn a tymián nasekáme najemno a promícháme s olejem. Jehněčí maso očistíme a nasekáme na stejně velké kotletky. Lehce je naklepeme přes mikroténovou fólii, osolíme a potřeme připravenou marinádou. Necháme krátce odležet.
- Toastový chléb rozdrobíme najemno a orestujeme na rozehřátém oleji. Přendáme ho do misky a promícháme s nastrouhaným parmazánem a nasekanými bylinkami a solí.
- Kotletky zprudka opečeme na pánvi. Přendáme je do pekáčku a poklademe chlebovou směsí, kterou na maso přitiskneme. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 10 - 15 minut.
- Brambory nakrájíme na plátky a opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme přepůlená rajčátka a vše krátce orestujeme. Zelené fazolky očistíme a spaříme ve vroucí osolené vodě. Necháme je okapat, zabalíme do plátků slaniny a opečeme na oleji. Podáváme jako přílohu.

















