Ingredience
Postup
- Smetanu mírně ohřejeme a rozmícháme v ní rozpuštěnou čokoládu, přidáme kávu a rozmixujeme dohladka. Náplň přendáme do misky a necháme odležet přes noc v chladu.
- Bílky se solí a cukrem vyšleháme do polotuha. Ořechy promícháme se škrobem, pak vmícháme ořechovou směs do bílků a hmotu rozetřeme na plech s pečicím papírem. Posypeme moučkovým cukrem a pečeme ve vyhřáté troubě při 160 °C asi 15-20 minut. Roládu lehce stočíme a necháme vychladnout.
- Smetanu vyšleháme v hladký krém a potřeme jím těsto. Stočíme do rolády a necháme odležet nejlépe přes noc v chladu. Před podáváním posypeme kakaem a moučkovým cukrem. Dozdobíme ořechy.

















