Salát z uzeného kuřete a fenyklu
Fenykl je bohatý na vitamíny, minerály a bioaktivní látky, díky nimž má široké využití v tradiční i moderní medicíně.
Postup
- Uzené maso obereme od kosti a rozkrájíme na proužky. Fenykl nakrájíme na jemné proužky, fenyklovou nať usekáme.
- Vše vložíme do mísy, přidáme majonézu, citronovou šťávu, sůl, pepř a důkladně promícháme. Salát naplníme do listů bílé čekanky.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
145 KCal
7 %
6 %
-
Energie
606 KJ
7 %
6 %
-
Sacharidy
0,3 g
0 %
0 %
-
Vláknina
4,3 g
14 %
14 %
-
Bílkoviny
4,5 g
7 %
7 %
-
Tuky
13,0 g
20 %
19 %
-
nasycené
1,0 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA