Ingredience
Postup
- Kaše. Vločky rozmixujeme a dáme do hrnce společně s mlékem, dýňovým pyré, nastrouhaným jablkem, skořicí a špetkou soli. Vaříme na mírném ohni 6–8 minut, dokud nebude kaše hustá a krémová. Na závěr vmícháme oříškové máslo a javorový sirup.
- Hruška. Na pánvi rozehřejeme máslo, posypeme skořicí a zakápneme medem. Položíme hrušku řezem dolů. Opékáme 3–4 minuty dozlatova, dokud nezkaramelizují a nezměknou.
- Přeliv. Smícháme oříškové máslo s javorovým sirupem, přidáme trochu teplého mléka a mícháme, dokud nebude přeliv hladký, hustý a lesklý.
- Kaši dáme do hlubší misky, přelijeme oříškovým přelivem, položíme hrušku a posypeme ořechy.

















