Těstovinový salát s kukuřicí, hráškem a tuňákem

Nestíháte vařit? Připravte si tuto zdravou rychlovku.

Obtížnost

Lehké

Vaření 25 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Těstovinovou rýži uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu na skus. Scedíme ji a necháme okapat. Pak ji vsypeme do mísy, zakapeme olejem a promícháme.
  2. Zeleninu spaříme ve vroucí osolené vodě. Scedíme ji a necháme okapat a zchladnout.
  3. Tuňáka vyklopíme do sítka a necháme okapat nálev. Petrželku opláchneme, vytřepeme z ní vodu a nasekáme ji nadrobno.
  4. Do mísy s těstovinovou rýží přisypeme zeleninu s petrželkou a přidáme tuňáka. Vše osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a promícháme.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    277 KCal

    13 %

    12 %

  • Energie

    1158 KJ

    13 %

    12 %

  • Sacharidy

    34,5 g

    39 %

    35 %

  • Vláknina

    1,8 g

    6 %

    6 %

  • Bílkoviny

    21,8 g

    35 %

    32 %

  • Tuky

    5,8 g

    9 %

    8 %

  • nasycené

    1,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Kapustičkový buřtguláš

Uvařte si k obědu tento vydatný pokrm.

Čočka na kyselo s vejcem a slaninou

Rychlý a snadný pokrm pro milovníky luštěnin.

Virální kebab z mletého masa z trouby

Světové i české sociální sítě válcuje virální recept na domácí kebab z mletého masa, které jen...

Domácí ricottové gnocchi s olivami a rajčaty

Uvařte si italské jídlo od základů.

Uzené s bramborovým knedlíkem a špenátem

Česká klasika, které nikdy neomrzí.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.