Slavnostní obědy

Hledáte recepty na slavnostní obědy? Inspirujte se moderní kuchyní nebo vsaďte na českou klasiku. Detailní postup, seznam ingrediencí a kalorické hodnoty.

Plněné jelení závitky

90 min

Jelení maso je výrazné, tmavé a libové, proto se perfektně hodí na rolování a plnění.

Perkelt z vajec

40 min

Perkelt z vajec je nenáročná, ale překvapivě chutná klasika, hlavně na Slovensku nebo v Maďarsku.

Olovo (vařené vepřové plíce)

90 min

Pokud rádi ochutnáváte zahraniční kuchyně, vyzkoušejte i tento pokrm z Kyrgyzstánu.

Velikonoční kuře s nádivkou

120 min

Upečte si na slavnostní velikonoční oběd toto lahodné kuře s jarní nádivkou.

Pečený hovězí závitek

90 min

Pečený závitek s křupavou kůrkou a šťavnatým středem si získá vaše srdce hned po prvním soustu.

Jehněčí hřebínek pod bylinkovou krustou podle Kayi Kounové Roubíčkové

40 min

Křehké masíčko s křupavou krustou z bylinek. Tuto lahůdku podle blogu S vášní pro jídlo musíte vyzkoušet.

Závitky ze pstruha s jemnou pórkovou omáčkou

60 min

Vyzkoušejte na Vánoce tento pokrm ze pstruha.

Česnekový řízek

35 min

Řízky z naloženého masa ovoněného česnekem jsou mnohem lepší než ty klasické.

Kávová marináda

30 min

Kávová marináda je skvělý způsob, jak dodat masu hlubokou, bohatou chuť s jemnou hořkostí.

Nadívané telecí hrudí se žampiony

100 min

Sváteční pokrm, který zachutná celé rodině.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.