Slavnostní obědy
Plněné jelení závitky
Střední
90 min
Jelení maso je výrazné, tmavé a libové, proto se perfektně hodí na rolování a plnění.
Perkelt z vajec
Střední
40 min
Perkelt z vajec je nenáročná, ale překvapivě chutná klasika, hlavně na Slovensku nebo v Maďarsku.
Olovo (vařené vepřové plíce)
Střední
90 min
Pokud rádi ochutnáváte zahraniční kuchyně, vyzkoušejte i tento pokrm z Kyrgyzstánu.
Velikonoční kuře s nádivkou
Střední
120 min
Upečte si na slavnostní velikonoční oběd toto lahodné kuře s jarní nádivkou.
Pečený hovězí závitek
Střední
90 min
Pečený závitek s křupavou kůrkou a šťavnatým středem si získá vaše srdce hned po prvním soustu.
Jehněčí hřebínek pod bylinkovou krustou podle Kayi Kounové Roubíčkové
Střední
40 min
Křehké masíčko s křupavou krustou z bylinek. Tuto lahůdku podle blogu S vášní pro jídlo musíte vyzkoušet.
Závitky ze pstruha s jemnou pórkovou omáčkou
Střední
60 min
Vyzkoušejte na Vánoce tento pokrm ze pstruha.
Česnekový řízek
Lehké
35 min
Řízky z naloženého masa ovoněného česnekem jsou mnohem lepší než ty klasické.
Kávová marináda
Lehké
30 min
Kávová marináda je skvělý způsob, jak dodat masu hlubokou, bohatou chuť s jemnou hořkostí.
Nadívané telecí hrudí se žampiony
Střední
100 min
Sváteční pokrm, který zachutná celé rodině.
| předchozí | ... 4 5 6 7 8 9 10 ... | další |

















