Slavnostní obědy

Hledáte recepty na slavnostní obědy? Inspirujte se moderní kuchyní nebo vsaďte na českou klasiku. Detailní postup, seznam ingrediencí a kalorické hodnoty.

Pomerančová sůl

15 min

Pomerančová sůl je ideální k dochucení ryb nebo letních salátů.

Pytlácký točenec

60 min

Venkovský pokrm, který je inspirovaný jednoduchostí a sytostí „pytlácké“ kuchyně.

Jehněčí hřbet s kroupami

60 min

Máte rádi jehněčí maso? Pokud ano, vyzkoušejte tento slavnostní recept.

Skopová roláda se špenátovou náplní a máslovými noky

65 min

Skopové maso má svoji charakteristickou chuť i vůni a připravuje se nejčastěji v období Velikonoc.

Plněné žampiony ve slanině

40 min

Vyzkoušejte chutný recept původem z východní Evropy.

Plněné zelné listy s brusinkami

90 min

Plněné zelné listy s brusinkami jsou skvělý způsob, jak dát tradičnímu jídlu, svěží a ovocný nádech.

Pečená jehněčí kýta

110 min

Pečená jehněčí kýta se skvěle hodí na oslavu velikonočních svátků.

Pečený blatenský kapr

35 min

Pečený blatenský kapr je tradiční české jídlo, které pochází z oblasti Blatné.

Pochoutkový kapr

40 min

Vylepšete vašeho štědrovečerního kapra s pomocí našeho receptu.

Plněná slepičí roláda

100 min

Klasika, která krásně vypadá, výborně chutná a skvěle se hodí na slavnostní stůl.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.