Slavnostní obědy

Hledáte recepty na slavnostní obědy? Inspirujte se moderní kuchyní nebo vsaďte na českou klasiku. Detailní postup, seznam ingrediencí a kalorické hodnoty.

Rybí karbanátky

40 min

Nevíte, co si uvařit? Inspirujte se naším receptem.

Smažené plotice

45 min

Tento recept vychází z rybářské kuchyně, kde se plotice smaží celé, často jen s minimálním dochucením, aby vynikla jejich čistá chuť.

Rösti

15 min

Křupavé bramborové placičky, které se skvěle hodí jako příloha nebo samostatné jídlo.

Sarma - plněné zelné listy

100 min

Sarma je tradiční pokrm balkánské kuchyně, který spojuje jemně kořeněnou masovou náplň se zelnými listy.

Smetanové klobásy

50 min

Smetanové klobásy jsou jednoduchý, ale chuťově plný pokrm.

Smažené plněné telecí řízečky

50 min

Tento pokrm je vhodný pro slavnostní příležitosti i víkendový oběd v tradičním duchu.

Shoga-yaki (Vepřové maso se zázvorem)

45 min

Shōga-yaki je tradiční japonský pokrm z tenkých plátků vepřového masa, které jsou marinovány ve směsi sójové omáčky, mirinu a čerstvého zázvoru a následně rychle opečeny.

Rostbíf s hráškem

70 min

Šťavnatý rostbíf, který se rozplývá na jazyku.

Rýžový věnec s hráškem

45 min

Rýže, hrášek a pár chytrých detailů promění běžné suroviny v malé kulinární překvapení.

Žampiony ve slanině

15 min

I na grilu můžete připravit chutnou přílohu.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.