- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV + DSA
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
40 min
Nevíte, co si uvařit? Inspirujte se naším receptem.
45 min
Tento recept vychází z rybářské kuchyně, kde se plotice smaží celé, často jen s minimálním dochucením, aby vynikla jejich čistá chuť.
15 min
Křupavé bramborové placičky, které se skvěle hodí jako příloha nebo samostatné jídlo.
100 min
Sarma je tradiční pokrm balkánské kuchyně, který spojuje jemně kořeněnou masovou náplň se zelnými listy.
50 min
Smetanové klobásy jsou jednoduchý, ale chuťově plný pokrm.
50 min
Tento pokrm je vhodný pro slavnostní příležitosti i víkendový oběd v tradičním duchu.
45 min
Shōga-yaki je tradiční japonský pokrm z tenkých plátků vepřového masa, které jsou marinovány ve směsi sójové omáčky, mirinu a čerstvého zázvoru a následně rychle opečeny.
70 min
Šťavnatý rostbíf, který se rozplývá na jazyku.
45 min
Rýže, hrášek a pár chytrých detailů promění běžné suroviny v malé kulinární překvapení.
15 min
I na grilu můžete připravit chutnou přílohu.
| předchozí | ... 2 3 4 5 6 7 8 ... | další |