Jednohubky sýr-oliva
Rychlé jednohubky, které potěší vaši návštěvu.
Postup
- Lučinu se změklým máslem vyšleháme do pěny. Pěnu rozdělíme na poloviny. Jednu ochutíme cukrem a šťávou a dáme ji do lednice ztuhnout, druhou ochutíme solí, pepřem a paprikou a ještě jednou našleháme.
- Ozdobným nožem nakrájíme eidam na kostky asi 1,5 centimetru. Sáčkem s hvězdicovou špičkou nastříkáme pěny do středů kostek. Sladké ozdobíme kousky melounu, slané černými olivami, snítkami petržele a posypeme je paprikou. Před podáváním uložíme kostky na chvíli do lednice.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
499 KCal
23 %
21 %
-
Energie
2087 KJ
23 %
21 %
-
Sacharidy
13,3 g
15 %
13 %
-
Vláknina
1,4 g
5 %
5 %
-
Bílkoviny
32,3 g
51 %
48 %
-
Tuky
35,5 g
55 %
51 %
-
nasycené
21,2 g
-
trans-mastné
0,2 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA