Kořenová zelenina

Vývar, svíčková nebo bramboračka. Zdánlivě obyčejná zelenina je nezbytným základem pro spousty dokonalých receptů.

Rýžový věnec s hráškem

Lehké

45 min

Rýže, hrášek a pár chytrých detailů promění běžné suroviny v malé kulinární překvapení.

Pórková polévka se špízy z játrového sýra

Lehké

45 min

Jednoduchý oběd, který zvládne i začátečník.

Pórková omeleta

Lehké

1520 min

Nastartuje váš den vydatnou snídaní.

Velikonoční mrkvové cupcakes

Střední

50 min

Oslavte Velikonoce ve velké parádě.

Skopová roláda se špenátovou náplní a máslovými noky

Střední

65 min

Skopové maso má svoji charakteristickou chuť i vůni a připravuje se nejčastěji v období Velikonoc.

Pikantní vepřové plátky s lečem

Lehké

25 min

Jednoduchý oběd, který zachutná celé rodině.

Nadívaná baby kuřátka

Střední

90 min

Povzneste pečená kuřátka díky našemu receptu.

Pečený blatenský kapr

Lehké

35 min

Pečený blatenský kapr je tradiční české jídlo, které pochází z oblasti Blatné.

Perkelt z vajec

Střední

40 min

Perkelt z vajec je nenáročná, ale překvapivě chutná klasika, hlavně na Slovensku nebo v Maďarsku.

Plněná červená řepa

Střední

90 min

Gurmánská paráda, která potěší jak milovníky zdravějšího jídla, tak i ty, co hledají něco netradičního a barevně efektního.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.