Slavnostní obědy
Hledáte recepty na slavnostní obědy? Inspirujte se moderní kuchyní nebo vsaďte na českou klasiku. Detailní postup, seznam ingrediencí a kalorické hodnoty.
Uzené s bramborovým knedlíkem a špenátem
Střední
60 min
Česká klasika, které nikdy neomrzí.
Vepřové kotlety na zelenině
Střední
90 min
Maso chutná nejlépe pečené na kořenové zelenině.
Pečený králík na paprice s fenyklem
Lehké
150 min
Pečený králík, kterého si oblíbíte díky jednoduché přípravě.
Dýňové pyré a hovězí steak
Střední
45 min
Hovězí steak s dýňovým pyré vás oslní svou harmonií chutí.
Kuře s dýňovou nádivkou
Střední
140 min
Pro větší křupavost můžeme do nádivky přidat hrst oblíbených ořechů nasekaných nahrubo.
Svíčková omáčka podle @filip_gunar
Střední
45 min
Není nad starou dobrou klasiku.
Uzené maso s křenovou omáčkou
Střední
95 min
Křenová omáčka skvěle zvýrazní bohatou chuť uzeného masa.
Uzená kotleta se špenátem
Střední
60 min
Toto jídlo musíte vyzkoušet, pokud máte rádi klasické recepty.
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem
Střední
40 min
Česká klasika, která nikdy neomrzí.
Vepřové výpečky se špenátem
Střední
110 min
Vepřové výpečky s křupavou kůrkou a šťavnatým masem si rychle zamilujete.
| předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |

















