Ingredience
Postup
- Rozinky zalijeme 4 lžícemi koňaku a necháme je marinovat. Jablka nakrájíme je na plátky a orestujeme je na másle dozlatova. Přidáme třtinový cukr, skořici a necháme je zkaramelizovat.
- Necháme vychladnout. Bílky si oddělíme od žloutků. Do bílků přidáme špetku soli, začneme šlehat, přidáme 20 g cukru a vyšleháme tuhý sníh. 2 žloutky smícháme s tvarohem a 20 g cukru.
- Přidáme kůru a extrakt. Sníh smícháme s tvarohem. Mléko smícháme se smetanou, žloutky a 2 lžíce koňaku. Formu vymažeme máslem a vyložíme ji plátky bagety namočené v mléčné směsi.
- Přidáme polovinu jablek, rozinky a ořechy. Přidáme polovinu tvarohu a opakujeme do spotřebování surovin. Posypeme třtinovým cukrem a pečeme při 160 °C asi 45 minut.

















