Treska po mlynářsku
Naučte se připravit tresku po mlynářsku krok za krokem.
Postup
- Ryby očistíme, omyjeme a osušíme. Dobře je osolíme, pokapeme citronovou šťávou a 20 minut necháme odležet.
- Proležené ryby obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji v pánvi je z obou stran opečeme dozlatova.
- Opečené ryby přendáme do pekáčku. Poklademe je vločkami másla, plátky citronu a vložíme do trouby. Při 190 °C je dopékáme 15-20 minut. Pečené ryby podáváme posypané sekanou petrželkou.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
156 KCal
7 %
7 %
-
Energie
654 KJ
7 %
7 %
-
Sacharidy
1,6 g
2 %
2 %
-
Vláknina
0,6 g
2 %
2 %
-
Bílkoviny
8,5 g
14 %
13 %
-
Tuky
12,7 g
20 %
18 %
-
nasycené
7,7 g
-
trans-mastné
0,4 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA