Treska po mlynářsku

Naučte se připravit tresku po mlynářsku krok za krokem.

Obtížnost

Lehké

Vaření 40 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Ryby očistíme, omyjeme a osušíme. Dobře je osolíme, pokapeme citronovou šťávou a 20 minut necháme odležet.
  2. Proležené ryby obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji v pánvi je z obou stran opečeme dozlatova.
  3. Opečené ryby přendáme do pekáčku. Poklademe je vločkami másla, plátky citronu a vložíme do trouby. Při 190 °C je dopékáme 15-20 minut. Pečené ryby podáváme posypané sekanou petrželkou.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    156 KCal

    7 %

    7 %

  • Energie

    654 KJ

    7 %

    7 %

  • Sacharidy

    1,6 g

    2 %

    2 %

  • Vláknina

    0,6 g

    2 %

    2 %

  • Bílkoviny

    8,5 g

    14 %

    13 %

  • Tuky

    12,7 g

    20 %

    18 %

  • nasycené

    7,7 g

  • trans-mastné

    0,4 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Kapustičkový buřtguláš

Uvařte si k obědu tento vydatný pokrm.

Čočka na kyselo s vejcem a slaninou

Rychlý a snadný pokrm pro milovníky luštěnin.

Virální kebab z mletého masa z trouby

Světové i české sociální sítě válcuje virální recept na domácí kebab z mletého masa, které jen...

Domácí ricottové gnocchi s olivami a rajčaty

Uvařte si italské jídlo od základů.

Uzené s bramborovým knedlíkem a špenátem

Česká klasika, které nikdy neomrzí.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.