Podzim

Období plískanic a podzimních mlh nás směruje domů, do tepla, do kuchyně. Co si uvařit nebo upéct? Vyberte si z našich ověřených receptů.

Penne alla puttanesca

50 min

Tradiční neapolský barevný recept vás bude bavit.

Obrácený jablkový koláč

65 min

Tento koláč je skvělý jako dezert na rodinné oslavy nebo jen tak ke kávě.

Dýňová pomazánka

35 min

Zbyla vám z vaření dýně? Zužitkujte ji na pomazánku.

Uzená kotleta se špenátem

60 min

Toto jídlo musíte vyzkoušet, pokud máte rádi klasické recepty.

Čočková sekaná

80 min

Skvělá varianta sekané pro vegetariány.

Beef Stew z jednoho hrnce s tymiánem podle @slanejtom

35 min

Klasické hovězí dušené maso, pochází původně z Velké Británie a Irska. Vzniklo jako syté a výživné jídlo pro dlouhé zimní večery a postupně si našlo oblibu po celém světě. Kouzlo tohoto jídla spočívá v jednoduchosti, vše se připravuje v jednom hrnci, chutě se pomalu propojují a výsledkem je vydatné a aromatické jídlo.

Krémové máslové fazole podle @minispajz

35 min

Tyhle krémové máslové fazole jsou nejen rychlé a téměř bez práce, ale hlavně skutečně výborné. Další výhodou je určitě i málo nádobí na mytí, jelikož se celé jídlo v klidu uvaří v jedné pánvi.

Marry me chicken podle @zapisky_zkuchyne

30 min

Kuře v tak dobré omáčce, že po jeho ochutnání nemůže následovat nic jiného než žádost o ruku.

Dýňový cheesecake

165 min

Cheesecake z dýně je velmi jemný a jeho chuť vás mile překvapí.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.