- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV + DSA
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
90 min
Nevíte, jak zpracovat jablka ze zahrady? Vyzkoušejte jablečné čatní. Můžete ho podávat s masem nebo k pikantním sýrům.
60 min
Opékané na máslíčku chutnají ještě lépe.
180 min
Na takovémto obědě si pochutná celá rodina.
80 min
Čekáte návštěvu? Upečte tyto řezy, jen se po nich zapráší.
70 min
Snadný a rychlý tip na vaření.
70 min
Připravte si ke svačině domácí müsli tyčinky. Můžete je přibalit i na výlet, kde vám dodají potřebnou energii.
60 min
Tento typický americký pokrm si hravě připravíte i doma. S domácími hranolkami bude chutnat ještě lépe.
40 min
Tradiční podzimní zavařenina se špetkou koření.
40 min
Chutney přicestovalo do našich krajů z Indie. Tento „džem“ si můžete připravit nejen ze švestek, ale i z jablek, hrušek, dýně, mrkve, kombinujte, co máte rádi.
60 min
Hledáte jednoduchý recept, jak zpracovat hrušky? Vyzkoušejte pečená povidla z trouby. Bez míchání, bez připálení, jen s pár základními surovinami. Výsledkem je hustá, voňavá pomazánka s jemnou karamelovou chutí – ideální na vánočku, lívance, do kaší nebo do koláčů.
| předchozí | ... 9 10 11 12 13 14 15 ... | další |