Rybí závitky se zeleninou

nehodnoceno

Tyto rybí závitky chutnají skvěle s kuskusem.

Obtížnost

Střední

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Mrkev oloupeme a pórek očistíme. Oboje nakrájíme na nudličky, spaříme ve vroucí vodě a scedíme.
  2. Filátka očistíme, podélně přepůlíme, osolíme a opepříme. Rozdělíme na ně připravenou zeleninu a stočíme je. Závitky zabalíme do plátku slaniny a převážeme provázkem nebo spíchneme párátkem.
  3. V pekáčku rozehřejeme olej a závitky na něm ze všech stran opečeme. Pak je podlijeme vínem, vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a krátce je dopečeme. Servírujeme je s kuskusem.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    501 KCal

    23 %

    21 %

  • Energie

    2097 KJ

    23 %

    21 %

  • Sacharidy

    2,8 g

    3 %

    3 %

  • Vláknina

    1,2 g

    4 %

    4 %

  • Bílkoviny

    72,9 g

    116 %

    107 %

  • Tuky

    19,9 g

    31 %

    28 %

  • nasycené

    6,6 g

  • trans-mastné

    0,1 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Kapustičkový buřtguláš

Uvařte si k obědu tento vydatný pokrm.

Čočka na kyselo s vejcem a slaninou

Rychlý a snadný pokrm pro milovníky luštěnin.

Virální kebab z mletého masa z trouby

Světové i české sociální sítě válcuje virální recept na domácí kebab z mletého masa, které jen...

Domácí ricottové gnocchi s olivami a rajčaty

Uvařte si italské jídlo od základů.

Uzené s bramborovým knedlíkem a špenátem

Česká klasika, které nikdy neomrzí.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.