Rajčatové jednohubky

Připravte návštěvě zajímavější jednohubky.

Obtížnost

Lehké

Vaření 20 min

Ingredience

1 PORCE +

Postup

  1. Rajčata omyjeme a shora opatrně seřízneme. Máslo rozdělíme do dvou misek. Do jedné přidáme najemno nastrouhaný nebo rozetřený česnek, do druhé najem,no nastrouhanou nivu.
  2. Obě směsi osolíme, opepříme, důkladně našleháme a sáčkem s hvězdicovou trubičkou je nastříkáme na rajčata. Podáváme na listech hlávkového salátu ozdobené seříznutým vrškem a snítkou petrželky.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    978 KCal

    44 %

    41 %

  • Energie

    4092 KJ

    44 %

    41 %

  • Sacharidy

    7,2 g

    8 %

    7 %

  • Vláknina

    4,4 g

    15 %

    15 %

  • Bílkoviny

    13,4 g

    21 %

    20 %

  • Tuky

    98,6 g

    152 %

    141 %

  • nasycené

    60,0 g

  • trans-mastné

    2,5 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Drůbeží paštika s česnekem a lískovými oříšky

Luxusní paštika, kterou zvládnete z pohodlí domova.

Pikantní utopenci

Naučte se zavřit ty nejchutnější utopence.

Dýňová pomazánka

Zbyla vám z vaření dýně? Zužitkujte ji na pomazánku.

Chia pudink s ovocem

Chia pudink se hodí na snídani nebo jako zdravá svačinka do práce.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.