Rajčatové jednohubky
Připravte návštěvě zajímavější jednohubky.
Postup
- Rajčata omyjeme a shora opatrně seřízneme. Máslo rozdělíme do dvou misek. Do jedné přidáme najemno nastrouhaný nebo rozetřený česnek, do druhé najem,no nastrouhanou nivu.
- Obě směsi osolíme, opepříme, důkladně našleháme a sáčkem s hvězdicovou trubičkou je nastříkáme na rajčata. Podáváme na listech hlávkového salátu ozdobené seříznutým vrškem a snítkou petrželky.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
978 KCal
44 %
41 %
-
Energie
4092 KJ
44 %
41 %
-
Sacharidy
7,2 g
8 %
7 %
-
Vláknina
4,4 g
15 %
15 %
-
Bílkoviny
13,4 g
21 %
20 %
-
Tuky
98,6 g
152 %
141 %
-
nasycené
60,0 g
-
trans-mastné
2,5 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA