Masopust
Kynuté koláče, tlačenka, jitrnice, škvarková pomazánka nebo vepřové koleno. Masopustní veselí vyžaduje tradiční recepty našich babiček.
Vepřová roláda s masovou nádivkou
Střední
120 min
Tento recept si oblíbí každý masožrout.
Posvícenský toč
Střední
70 min
Na posvícenském toči si jistě pochutnáte.
Lahůdkové jitrnice
Střední
130 min
S pomocí našeho receptu si zvládnete udělat doma vlastní jitrnici.
Prejt
Střední
190 min
V období zabijaček si nezapomeňte připravit klasický prejt.
Selské jitrnice
Střední
170 min
Naučte se připravit domácí jitrnici jako profesionál.
Prejt z vepřového kolena
Střední
180 min
Prejt nesmí chybět na žádné zabijačkové oslavě.
Uzená krkovička s povidlovou omáčkou
Střední
90 min
Netradiční spojení chutí, které stojí za to.
Sváteční husí kaldoun
Střední
120 min
Kaldoun je vývar z drůbežích drobů, který se podává na nejrůznější události.
Tmavá masová tlačenka
Střední
250 min
Vyzkoušejte si doma vytvořit vlastní tlačenku.
Uzená kýta s hořčičnou omáčkou
Střední
75 min
Slavnostní pokrm, který můžete podávat na jakékoli události.
| předchozí | ... 4 5 6 7 8 9 10 ... | další |

















