Masopust

Kynuté koláče, tlačenka, jitrnice, škvarková pomazánka nebo vepřové koleno. Masopustní veselí vyžaduje tradiční recepty našich babiček.

Vepřová roláda s masovou nádivkou

Střední

120 min

Tento recept si oblíbí každý masožrout.

Posvícenský toč

Střední

70 min

Na posvícenském toči si jistě pochutnáte.

Lahůdkové jitrnice

Střední

130 min

S pomocí našeho receptu si zvládnete udělat doma vlastní jitrnici.

Prejt

Střední

190 min

V období zabijaček si nezapomeňte připravit klasický prejt.

Selské jitrnice

Střední

170 min

Naučte se připravit domácí jitrnici jako profesionál.

Prejt z vepřového kolena

Střední

180 min

Prejt nesmí chybět na žádné zabijačkové oslavě.

Uzená krkovička s povidlovou omáčkou

Střední

90 min

Netradiční spojení chutí, které stojí za to.

Sváteční husí kaldoun

Střední

120 min

Kaldoun je vývar z drůbežích drobů, který se podává na nejrůznější události.

Tmavá masová tlačenka

Střední

250 min

Vyzkoušejte si doma vytvořit vlastní tlačenku.

Uzená kýta s hořčičnou omáčkou

Střední

75 min

Slavnostní pokrm, který můžete podávat na jakékoli události.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.