Masopust

Kynuté koláče, tlačenka, jitrnice, škvarková pomazánka nebo vepřové koleno. Masopustní veselí vyžaduje tradiční recepty našich babiček.

Kuřecí miniřízečky v sýrové strouhance

45 min

Miniřízečky se skvěle hodí na jakoukoli oslavu.

Zabijačkové kroupové jelítko

160 min

Máte rádi zabijačky? Naučte se vyrobit vlastní jelítka.

Ovarová polévka

120 min

Silná polévka, která vás v zimě zahřeje.

Záhorácká jelítka

180 min

Jelita se skvěle kombinují s kysaným zelím.

Slezinková zabijačková polévka

60 min

Na žádné zabijačce nesmí chybět polévka.

Šormajzl

50 min

Pokud chcete ušetřit, zvolte tento pokrm.

Pečené koleno

140 min

Chystáte velkou oslavu? Upečte návštěvě koleno.

Zapečené kroupy s uzeným masem

70 min

Zkombinujte kroupy s uzeným masem a vytvořte tak chutné jídlo.

Zapečené zelí s krupkami

90 min

Podzimní pokrm, který stojí za vyzkoušení.

Sváteční kotlety

50 min

Sváteční jídlo, který se hodí na jakoukoli událost.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.