Ochucené máslo
Nemáte rádi obyčejné máslo? Ochuťte ho oblíbenými bylinkami.
Postup
- Změklé máslo dáme do misky a utřeme nebo vyšleháme metlou. Přidáme najemno nasekanou petrželku, citronovou šťávu, cayenský i černý pepř a sůl. Vše důkladně promícháme.
- Na alobal natřeme vrstvu vysokou asi 0,5 cm a dáme ztuhnout do lednice. Pak vykrajovátkem vypíchneme tvary podle vlastní fantazie.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
153 KCal
7 %
6 %
-
Energie
639 KJ
7 %
6 %
-
Sacharidy
0,5 g
1 %
0 %
-
Vláknina
0,2 g
1 %
1 %
-
Bílkoviny
0,2 g
0 %
0 %
-
Tuky
16,6 g
26 %
24 %
-
nasycené
10,1 g
-
trans-mastné
0,5 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA