Kapustičkové jednohubky
Na příští oslavu zkuste připravit tyto jednohubky.
Postup
- Kapustičky očistíme a přepůlíme, nasypeme je do velikého hrnce s vařící osolenou vodou a asi 4 minuty povaříme. Poté je scedíme a propláchneme ledovou vodou.
- Na párátka postupně napichujeme vždy polovinu kapustičky, srolovaný proužek pršuta, polovinu kuličky mozzarelly a plátek rajčete. Dokončíme druhou polovinou růžičkové kapusty.
- Podáváme s česnekový dipem. Česnek nastrouháme najemno a v misce smícháme se zakysanou smetanou a solí, podle chuti opepříme.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
33 KCal
1 %
1 %
-
Energie
137 KJ
1 %
1 %
-
Sacharidy
1,1 g
1 %
1 %
-
Vláknina
0,6 g
2 %
2 %
-
Bílkoviny
2,1 g
3 %
3 %
-
Tuky
2,1 g
3 %
3 %
-
nasycené
1,1 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA