Ingredience
Postup
- Kapustičky očistíme, překrájíme na poloviny a dáme do hrnce s vroucí osolenou vodou. Povaříme je 2 minuty, scedíme, zprudka zchladíme ve studené vodě a necháme okapat.
- Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na nudličky. Jablka omyjeme, vypíchneme jádřince a nakrájíme na plátky.
- V hluboké pánvi rozehřejeme polovinu oleje, přidáme maso nakrájené na nudličky a zprudka opečeme. Ochutíme solí, pepřem, mletou paprikou, promícháme a přendáme do mísy.
- Na zbylém oleji orestujeme nakrájenou cibuli a plátky jablek. Přidáme kapustičky, citronovou šťávu, maso a vše společně prohřejeme. Podle potřeby přisolíme. Podáváme s brusinkovou zavařeninou a zakysanou smetanou.

















