Jarní závitky s trhaným hovězím masem
Zdravé a chutné jarní závitky, které si zamilujete.
Vaření 180 min
bez smažení
Postup
- Hovězí krk ochutíme sójovou a rybí omáčkou, římským kmínem a prolisovaným česnekem a vaříme asi 150 minut doměkka. Maso pak natrháme vidličkou a vývar zredukujeme.
- Mrkev a šalotku oloupeme a nakrájíme na jemné nudličky, čínské zelí najemno. Na 2 lžících olivového oleje orestujeme šalotku s karotkou. Pak vmícháme natrhané maso.
- Promícháme, ochutíme zredukovaným vývarem a sweet chilli omáčkou. Společně restujeme a nakonec přidáme čínské zelí a nahrubo nasekaný koriandr. Necháme vychladnout.
- Kraje těsta potřeme rozšlehaným vejcem, přidáme náplň, přehneme dovnitř a zarolujeme. Konce potřeme vejcem. Závitky usmažíme, necháme okapat a ozdobíme koriandrem.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
285 KCal
13 %
12 %
-
Energie
1192 KJ
13 %
12 %
-
Sacharidy
30,6 g
35 %
31 %
-
Vláknina
3,0 g
10 %
10 %
-
Bílkoviny
14,7 g
23 %
22 %
-
Tuky
12,0 g
19 %
17 %
-
nasycené
5,9 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA