Bramborové noky se špenátem a krůtím masem

1 hodnocení

Jednoduchý oběd, který máte hotový do půl hodiny.

Obtížnost

Lehké

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na měsíčky, česnek na plátky.
  2. Maso nakrájíme na proužky. Ve veliké pánvi na olivovém oleji orestujeme maso, osolíme, opepříme, restujeme dalších asi 5 minut, přidáme nakrájenou cibuli s česnekem a společně restujeme 3 minuty. Nakonec přidáme mladý špenát, promícháme a odstavíme z plotny.
  3. Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu bramborové noky. Po uvaření noky scedíme a přidáme do pánve. Společně vše opékáme 2 minuty a ihned podáváme, posypeme parmazánem.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    1076 KCal

    49 %

    45 %

  • Energie

    4502 KJ

    49 %

    45 %

  • Sacharidy

    150,4 g

    171 %

    150 %

  • Vláknina

    6,6 g

    22 %

    22 %

  • Bílkoviny

    50,8 g

    81 %

    75 %

  • Tuky

    28,6 g

    44 %

    41 %

  • nasycené

    7,0 g

  • trans-mastné

    0,2 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Kapustičkový buřtguláš

Uvařte si k obědu tento vydatný pokrm.

Čočka na kyselo s vejcem a slaninou

Rychlý a snadný pokrm pro milovníky luštěnin.

Virální kebab z mletého masa z trouby

Světové i české sociální sítě válcuje virální recept na domácí kebab z mletého masa, které jen...

Domácí ricottové gnocchi s olivami a rajčaty

Uvařte si italské jídlo od základů.

Uzené s bramborovým knedlíkem a špenátem

Česká klasika, které nikdy neomrzí.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.